Livrare și plată

A. Comanda produselor

Comanda produselor se poate face telefonic sau prin e-mail. Dacă doriți consultare prealabilă, dacă doriți mai multe informații despre produsele afișate, sfaturi și ajutor pentru alegerea produsului cel mai potrivit nevoilor Dvs colegii noștri de la departamentul vânzări sau tehnic vă stau la dispoziție.

B. Plata produselor

Plata produselor se poate face prin ramburs, plata la sediu sau prin transfer bancar.
1. Ramburs
La preluarea coletului de la agentul de curierat se achită contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

2. Plata la sediu
La preluarea produselor de la sediul firmei noastre se achită contravaloarea produselor comandate, suma fiind cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

3. Transfer bancar
Plata prin Transfer bancar se face doar în baza facturii proforme emise de Mozaik Consulting SRL, în urma confirmarii prin email sau telefonic a comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea plătii.

C. Livrarea produselor

Expedierea produselor se face prin firma de curierat Fan Courier. Condițiile de expediere prin Fan Courier sunt urmatoarele:

  1. taxa de livrare este de 12 RON +TVA pentru plata cu transfer bancar, pentru colete ce nu depășesc greutatea de 1 kg;
  2. taxa de livrare este de 20 RON +TVA pentru plata ramburs (la livrare), pentru colete ce nu depășesc greutatea de 1 kg;
  3. la aceste taxe se va adăuga 1 RON +TVA pentru fiecare kg suplimentar;
  4. în cazul comenzilor primite înainte de ora 15, coletul va ajunge în urmatoarea zi lucratoare pentru produsele aflate in stoc; în cazul comenzilor primite dupa ora 15, coletul va ajunge în a doua zi lucratoare de la comandă;
  5. curierul va face livrarea între orele 9-17 la adresa de livrare menționată în comandă și confirmată ulterior;
  6. taxele de livrare sunt trecute pe factură, având de achitat doar rambursul (daca este cazul) și nici o altă taxă suplimentară către curier.

Pentru destinațiile care nu se regăsesc în Reteaua de distribuție națională a Fan Courier, curierul percepe un tarif suplimentar de 1 RON/Km .
În acest caz, valoarea totală a transportului vă va fi comunicată telefonic și mentionată ulterior pe factură.

Expediem pachete și în afara Romaniei. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la office@mzk.ro.

Reclamații

Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului sau de factură vă rugăm să ne contactați în maxim 3 zile de la primirea coletului sau facturii.
Suntem oameni și uneori gresim, dar ne straduim să reparăm greșelile în așa fel încât să reducem pagubele la minim.