Roland DG

“Tot ceea ce îți poți imagina este real” – Pablo Picasso

Noul logo şi sloganul “Imagine Roland”, în conformitate cu binecunoscutul citat de mai sus, sugerează puterea biruitoare a imaginaţiei umane, iar pe de altă parte vocaţia şi dedicaţia producătorului japonez de a crea şi produce echipamente de calitate, pentru ca în mâinile utilizatorilor, ideile şi imaginaţia acestora să devină realitate.

Imagine – imaginează-ţi!

Cuvântul acesta, în orice limbă ar fi el tradus, este unul extrem de puternic, expresiv, ce te îndeamnă la acţiune. Dacă ne conformăm îndemnului şi începem într-adevăr să creăm lucruri în imaginaţia noastră, miracolele vor apărea. Parte a miracolului este, că pentru aceaşi sarcină, persoane diferite vor imagina soluţii şi abordări cu totul diferite. Din această cauză, noi nu putem să-ţi spunem în ce direcţie să te uiţi, ce culori să foloseşti, pe care cărare să o iei. Putem în schimb să-ţi dăm unelte profesionale, pentru a asigura realizarea ideilor tale la cele mai ridicate standarde, astfel din minunea imaginaţiei tale se vor naşte creaţii deosebite, produse finite de înaltă calitate.

Compania Roland lucrează şi crează de 30 de ani echipamente şi sisteme inovative, pentru ca împreună cu munca şi ideile tale un vehicul să se transforme într-o creaţie de artă şi o suprafaţă purtătoare de reclamă, o schiţă desenată pe marginea unui şerveţel să devină o bijuterie incredibilă, dintr-un mall mediocru să se nască un castel fermecat şi planul de pe hârtie să se transforme într-un prototip 3D funcţional. Echipamentele produse de Roland ajută specialiştii din domeniile industriei publicitare, decoraţiilor, creaţiilor artistice, învăţământ, producţia de textile, producţia de bijuterii şi al ingineriei în transformarea ideilor în realitate.

Există mai multe motive pe lângă toate astea, de ce achiziţia unui echipament Roland este o idee bună. Am dori să enumerăm doar câteva:

• Echipamentele Roland sunt însoţite în toate cazurile de pachete de soft complete.

• Produsul achiziţionat va fi pus în funcţiune, instruirea personalului va fi făcută de către specialişti cu o experienţă mai lungă de 10 ani.

• În România garanţia Roland este de 12 luni, cu opţiune de prelungire la încă 12 luni, mai puţin consumabilele, desigur în cazul folosirii cernelii producătorului. Cumpărătorii noştri au posibilitatea de a încheia unul dintre cele trei tipuri de contracte de suport tehnic, pentru o durată de exploatare ridicată, lipsită de întreruperi. Tehnicianul Roland face în cazul acestor contracte intervenţia în maxim 48 ore de la constatarea problemei apărute la sediul partenerului, pe tot teritoriul ţării.

• Roland acordă o importanţă ridicată protejării mediului înconjurător: echipamentele din noua generaţie sunt ecologice, asigură consum scăzut de curent, astfel scăzând şi costurile de producţie. Avem încredere, că şi pe viitor vom putea fi partenerii tăi în transformarea ideilor tale în realitate, iar echipamentele de decorare Roland vor completa gama de produse care încă lipsesc de pe piaţa de producţie publicitară din România.