Roland DG

“Tot ceea ce îți poți imagina este real” – Pablo Picasso

Noul logo şi sloganul “Imagine Roland”, în conformitate cu binecunoscutul citat de mai sus, sugerează puterea biruitoare a imaginaţiei umane, iar pe de altă parte vocaţia şi dedicaţia producătorului japonez de a crea şi produce echipamente de calitate, pentru ca în mâinile utilizatorilor, ideile şi imaginaţia acestora să devină realitate.

Imagine – imaginează-ţi!

Cuvântul acesta, în orice limbă ar fi el tradus, este unul extrem de puternic, expresiv, ce te îndeamnă la acţiune. Dacă ne conformăm îndemnului şi începem într-adevăr să creăm lucruri în imaginaţia noastră, miracolele vor apărea. Parte a miracolului este, că pentru aceaşi sarcină, persoane diferite vor imagina soluţii şi abordări cu totul diferite. Din această cauză, noi nu putem să-ţi spunem în ce direcţie să te uiţi, ce culori să foloseşti, pe care cărare să o iei. Putem în schimb să-ţi dăm unelte profesionale, pentru a asigura realizarea ideilor tale la cele mai ridicate standarde, astfel din minunea imaginaţiei tale se vor naşte creaţii deosebite, produse finite de înaltă calitate.

Compania Roland lucrează şi crează de 30 de ani echipamente şi sisteme inovative, pentru ca împreună cu munca şi ideile tale un vehicul să se transforme într-o creaţie de artă şi o suprafaţă purtătoare de reclamă, o schiţă desenată pe marginea unui şerveţel să devină o bijuterie incredibilă, dintr-un mall mediocru să se nască un castel fermecat şi planul de pe hârtie să se transforme într-un prototip 3D funcţional. Echipamentele produse de Roland ajută specialiştii din domeniile industriei publicitare, decoraţiilor, creaţiilor artistice, învăţământ, producţia de textile, producţia de bijuterii şi al ingineriei în transformarea ideilor în realitate.

Există mai multe motive pe lângă toate astea, de ce achiziţia unui echipament Roland este o idee bună. Am dori să enumerăm doar câteva:

• Echipamentele Roland sunt însoţite în toate cazurile de pachete de soft complete.

• Produsul achiziţionat va fi pus în funcţiune, instruirea personalului va fi făcută de către specialişti cu o experienţă mai lungă de 10 ani.

• În România garanţia Roland este de 12 luni, cu opţiune de prelungire la încă 12 luni, mai puţin consumabilele, desigur în cazul folosirii cernelii producătorului. Cumpărătorii noştri au posibilitatea de a încheia unul dintre cele trei tipuri de contracte de suport tehnic, pentru o durată de exploatare ridicată, lipsită de întreruperi. Tehnicianul Roland face în cazul acestor contracte intervenţia în maxim 48 ore de la constatarea problemei apărute la sediul partenerului, pe tot teritoriul ţării.

• Roland acordă o importanţă ridicată protejării mediului înconjurător: echipamentele din noua generaţie sunt ecologice, asigură consum scăzut de curent, astfel scăzând şi costurile de producţie. Avem încredere, că şi pe viitor vom putea fi partenerii tăi în transformarea ideilor tale în realitate, iar echipamentele de decorare Roland vor completa gama de produse care încă lipsesc de pe piaţa de producţie publicitară din România.

Phocus Laser

 

Phocus Laser produce echipamente de gravare, marcare și decupare cu LASER cu fabrica situată în China. Sunt specializați în furnizarea de soluții pentru clienți la nivel mondial cu produse de calitate și servicii eficiente cu un control al calității pe măsură. Pentru mai multe detalii despre produse, noutăți și aplicații vă rugăm să vizitați paginile de descrierea echipamentelor.

Bofa

BOFA International este leader mondial în industria de echipamente extractoare de fum și filtrare aer.

Moștenirea noastră de neegalat este experiența de peste 30 de ani în furnizarea soluțiilor de extragere a fumului, soluții care sunt fiabile, de înaltă calitate, cost redus și durată mare de viață. Experiența noastră este apreciată și de încredere pentru toate segmentele industriei de la leaderii de piață la nivel mondial și până la producțiile de nișă cum ar fi industria LASER, electronice, inginerie mecanică, imprimare, imprimare 3D, industria dentară, medicină, farmaceutică și cosmetice.

 

Brother

Misiunea Grupului Brother este de a situa clientul pe primul loc oricând și în orice situație, așa cum apare și în motto-ul “at your side”, prin fabricarea produselor și prestarea serviciilor de cea mai bună calitate. Grupul Brother constuiește relații puternice și de durată cu clienții, câștigând încrederea și loialitatea acestora. Brother fabrică – printre altele – echipamente pentru print digital direct pe textile, tricouri, etc. de peste 10 ani și au fost printre primii în această industrie care și-au dezvoltat propria tehnologie. De atunci au vândut mai mult de 6000 imprimante în întreaga lume, iar în acest timp au acumulat cunoștințe substanțiale despre piața în sine și posibilitățile oferite de această tehnologie clienților de prim rang. În luna Iunie 2012 reprezentanța Brother din Emmerich, Germania lansează modelul denumit GT-3 Series și în decurs de 2 ani și jumătate au reușit să vândă 1000 de unități doar în Europa. Brother este o companie Japoneză a cărui portofoliu cuprinde o diversitate de echipamente electronice industriale precum și aparate de uz casnic și este unul dintre liderii mondiali în producția de mașini de cusut industriale, imprimante și echipamente multi-funcționale.

Mefu

Mefu este unul dintre principalii producatori la nivel mondial al echipamentelor de laminare la cald și la rece de format mare pentru toate segmentele din industria grafică. Mulți ani la rând a fost forța inovatoare în industria laminării prin introducerea tehnologiei de laminare rece cu preincălzire și cea mai recentă tehnologie de laminare plană. Cu o experiență de mulți ani în tehnologia laminării, se poate mândri zeci de mii de utilizatori la nivel mondial. Laminatoarele fabricate sub marca Mefu sunt cunoscute ca niște echipamente robuste, durabile, cu costuri minime de exploatare. Echipa Mefu lucrează cot-la-cot cu utilizatorii, producatorii de imprimante și suporturi de imprimare pentru a dezvolta soluții optime pentru cele mai noi tehnologii de imprimare. Soluțiile de laminare de la Mefu dau farmec și prelungesc viața multor imprimari cum ar fi semne, postere, cartoane printate, hărți, broșuri, fotografii, display-uri și alte materiale publicitare și comerciale imprimate.

Stahls’

Conduși de tehnologie – Made in the USA

Ne-am născut din identificarea unei probleme pe care a trebuit să o rezolvăm. În anii 1980, materialele pentru transfer termic Stahls’ ID Direct necesitau temperatură și timp de aplicare precise – elemente care lipseau din presele termice din acea vreme. Presele termice des furnizau presiune inconstantă, temperatură fluctuantă, cronometru inexact și aveau puncte reci pe elementul de încălzire. Ted Stahl a contactat câțiva producători de prese în încercarea de a adresa aceste probleme, dar companiile nu au fost dispuși să investească resurse și forță de muncă necesare construirii unor echipamente mai bune. Ca mulți alți antreprenori, Ted și-a luat problema în mâinile sale. Creându-și o echipă tehnică condusă de expertul în industri Ron Anderson, Ted și-a alocat nenumărate ore să creeze o presă termică fiabilă, care să furnizeze rezultate de calitate la fiecare utilizare. Astfel s-au născut presele termice HOTRONIX. Cu elementul de încălzire plasat pe platanul de sus pentru eliminarea punctelor reci și pentru a furniza temperatură consistentă, cu un plata mai subțire cu material non adeziv și cu primul control digital din industrie, în curând am creat standardul cum ar trebui să fie o presă de calitate. Spiritul de inovație care ne-a făcut un lider în această industrie, trăiește și acum. De la prima presă din industrie combinată de balansare și tragere, la Fusion, și până la comoditatea lui Caddie™, noi continuăm să mișcăm industria înainte cu inovații de calitate făcute cu voi, utilizatorii, în minte.

Valiani

Ani de experiență în industria de tăiere acumulate de Valiani cu prezență pe piața mondială a echipamentelor bine proiectate, avansate din punct de vedere tehnic și accesibile, cu fiabilitate de neegalat. Datorită ingineriei italiene de înaltă calitate, produsele sunt precise, multifuncționale, extrem de fiabile și indispensabile atât pentru producătorul mic, cât și pentru compania mare de producție. Acesta este motivul pentru care oamenii responsabili pentru protejarea și afișarea operelor de artă au ales echipamentul Valiani pentru operațiunile lor. Louvre și Muzeul D’Orsay, Casa Albă din SUA, Biblioteca publică din New York și Muzeul St. Hermitage au ales tocmai precizia, calitatea și fiabilitatea oferită de Valiani.

Wasatch

 

Wasatch crează produse inovative care ajută utilizatori diferiți să atingă diferite obiective. Nu contează în ce fel de afacere cu imagini digitale ești implicat, cât de mare sau complex este mediul de producție sau care sunt obiectele de imprimare, Wasatch are o soluție pentru tine. Citește mai mult despre cum Wasatch te poate ajuta să-ți atingi nevoile de imprimare accesând link-ul de mai jos. Poți de asemenea să citești povești de succes cum  utilizatorii au reușit utilizând SoftRIP.

 

http://wasatch.com/successWithWasatch.html

X-Rite

Right On Color

X-Rite este un lider global în tehnologia și știința culorii. Compania, care acum include și liderul de culoare Pantone, dezvoltă, fabrică, desface și sprijină soluții inovative de culorimetrie prin sisteme de măsurare, software, standarde de culoare și servicii. Expertiza X-Rite inspiră, selectează, măsoară, formulează, comunică și potrivește culori, ajutând utilizatorii să obțină culorile corecte din prima și de fiecare dată, care se traduce în calitate ridicată și costuri reduse. X-Rite servește o gamă de industrii, incluzând imprimările, ambalajele, fotografiile, concepția grafică, video, pictură, textile, industria dentară și medicală.