Companie

inspiratie_continua

Mozaik Consulting a fost înfiinţată în anul 2005 de către oameni dedicaţi industriei, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul tehnologiilor de producţie publicitară. Este o companie care activează în domeniul echipamentelor şi tehnologiilor de ultimă generaţie în producţia publicitară, furnizând o gamă variată de produse.

Reprezentăm de 11 ani cu succes liderul mondial în domeniul Print&Cut, ROLAND DG. Obiectivul companiei noastre este să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu soluţii sigure, să cultive pretenţii spre calitate, să-i ofere fiecarui client siguranţa în procesul de producţie. Totodată, dorim recunoaştere datorită serviciilor prestate. Ne implicăm activ în procesul de producţie al partenerilor noştri îndrumându-i spre produse de înaltă calitate, fiabilitate la preţuri competitive.

Furnizăm o gamă variată de produse pentru producţia publicitară, educaţie-cercetare şi ateliere de producţie obiecte personalizate. Identificăm nevoile partenerilor şi oferim soluţii concrete în concordanţă cu posibilităţile specifice fiecăruia.

Prin sistemul buy-back partenerii noştri au oportunitatea de a-şi reînnoi parcul de echipamente în fiecare etapă a dezvoltării. Prin programul “Easy Start”oferim partenerilor aflaţi la început de drum echipamente second hand cu garanţie.

Oferim Servicii Profesionale: service cu acoperire naţională pentru toată gama de produse comercializate; consultanţă şi training în domeniul producţiei publicitare; piese de schimb din stoc; livrăm consumabile în 24 de ore pe tot teritoriul României.

img_marci_reprezentate

Misiunea

Să dezvoltăm relaţii durabile, bazate pe încredere şi respectarea principiilor etice, anticipând nevoile partenerilor noştri prin oferirea soluţiilor inovatoare, atingând şi depăşind aşteptările acestora.

Creşterea continuă a eficienţei prin produse şi servicii de calitate superioară.